pattanás véreredmények, analízisek          Javasolt Kivizsgálások pattanásosságra

  Az aknés megbetegedésben szenvedőknek ajánlott felmérniük szervezetük állapotát, s olyan kivizsgálásokat elvégeztetniük, amelyek főként a máj-, epefunkciók, és a bélműködés állapotát mérik fel, de nem szabad megfeledkezni a hormonproblémákról sem, igy szükséges lehet egy alapos endokrinológiai vizsgálat is. 

Mielőtt bárki magától elindulna ezeket a vizsgálatokat elvégezni, mindenképp kérje ki háziorvosa vagy egy szakorvos véleményét. 

A legfontosabb vizsgálatok között szerepel a teljes vérkép vizsgálata,  koleszterin ( HDL, LDL, illetve "jó" és "rossz" koleszterin szintek ), szérum bilirubin, vércukor szint, transzaminázok, stb. Mindezek mellett más laborvizsgálatokra is szükség lehet, mint például különféle hormonokra, hogy megtudjuk állapitani a pattanások esetleges okát, ami köszönhető lehet egyszerüen csak a nem megfelelő higiéniának, de akár komolyabb belső funkcionális elváltozások is lehetnek a háttérben.

 Továbbá javasolt székletvizsgálatot végeztetni, hogy lássuk, vannak-e paraziták a székletünkben, és szintén székletből megállapítható hogy emészti-e a szervezet a bevitt zsiradékot, cukrokat. Pattanás ellen hatékony módszerek léteznek, az akne kezelése megoldható B5 Vitamin, Pantetin pattanás elleni táplálékkiegészítő szedésével. Pattanás elleni szerek megrendelése cégünktől még nem lehetséges.